Logitech G502 – Dragoste la prima vedere

Meseriasul mouse de gaming Logitech G502 a fost lansat oficial in Romania in cadrul Dreamhack Bucuresti 2014. Am fost la evenimentul de lansare, insa de-abia a doua zi am avut timp si spatiu sa-i acord mai multa atentie. Din cate am inteles, de pe la mijlocul lunii mai va fi disponibil si la noi in tara, la un pret de aproximativ 380 de Lei.

Logitech G502 este un mouse care nu are cum sa nu-ti placa, inca de cum il vezi. Arata intr-un mare fel, are un design deosebit si o forma care se aseaza foarte bine in palma. De asemenea, este foarte usor, astfel ca il vei putea manevra fara sa faci prea mare efort.

In plus, vine si cu greutati de 3.6 grame, pentru a-l echilibra conform propriului stil de joc. Are nu mai putin de 11 butoante programabile, care pot fi utilizate atat la jocuri cat si in programele office sau in cine stie ce alte aplicatii mai folositi. Totul se face cu o aplicatie dedicata, intuitiva si extrem de usor de configurat.

Logitech G502 se lauda cu cel mai performant senzor din piata si care poate fi calibrat pentru o functionare corespunzatoare pe aproape orice suprafata. Dupa calibrare poate fi utilizat fara probleme chiar si pe materiale textile.

Pentru a va da seama cu adevarat de ce poate acest mouse de gaming, cel mai bine ar fi urmariti prezentarea video de mai jos, sustinuta de Alex Mazilu de la Logitech Romania. Luati o cafeluta, asezati-va confortabil si urmariti-o.

Acum va las in compania unei galerii foto deosebite, in care personajele sunt mouse-ul de gaming Logitech G502 si frumoasa Larisa, care se pare ca s-a cam indragostit de el. Am uitat sa o intreb daca ii place gaming-ul. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *