UPC poate oferi Fiber Power 200 Mbps in toata aria sa de acoperire cu servicii de internet

Pana acum UPC Romania putea oferi internet cu o viteza de download de pana in 200Mbps numai in 24 de localitati din tara. Astazi ne anunta ca serviciul Fiber Power 200 Mbps poate fi livrat in toata aria sa de acoperire cu servicii de internet.

Folosesc de ani buni de zile reteaua UPC de internet, de curand chiar acest abonament Fiber Power 200Mbps, si nu ma pot plange de calitatea serviciilor acestei companii. Cand au fost probleme, au fost rezolvate destul de repede. Daca la viteza de download nu am ce comenta, nu ar fi rau ca valoarea celei de upload sa fie un pic mai mare, macar un 20 Mbps. Poate, cine stie, in anii urmatori…

Insa pentru navigare pe internet, pentru vizualizare de streaming-uri video, download de fisiere, conexiuni vpn sau remote, banda actuala de 200 Mbps este arhisuficienta pentru toti membrii familiei, fiecare cu cel putin un dispozitiv, daca nu chiar doua, conectate simultan la internet.

Conform unui studiu citat de catre cei de la UPC, 57% dintre utilizatorii de internet din mediul urban au acasa cel putin 2 dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar in 30% dintre cazuri exista cel putin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat si la WiFi.

Avem si un interesant infografic despre activitatea UPC in Romania.

UPC Fiber Power 200 Mbps

 

Da, eu nu sunt dintre cei 81% care se multumesc cu vitezele de upload actuale. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *