Prin padure (poze facute cu Samsung Galaxy S5)

Zilele astea suntem intr-o mini-vacanta la munte. Desi vremea nu este tocmai prielnica, ne bucuram din plin de liniste si de aerul curat. Azi de dimineata, intre doua reprize de ploaie, am plecat un pic la plimbare prin padure, pe un drum forestier. Nu foarte departe, nu am mers foarte mult, a fost doar o scurta plimbare.

Cum aveam la mine noul super-smartphone Samsung Galaxy S5, primit la teste de la Cosmote Romania, i-am mai pus la incercare inca o data camera foto.

Am mai spus-o, din punctul meu de vedere, Samsung Galaxy S5 se comport foarte bine la acest capitol, in special in conditii bune de iluminare. Are un mod macro foarte bun, ce permite focalizarea de la o distanta de aproape 5-6cm, iar rezultatele sunt clare, cu un nivel ridicat al detaliilor si cu o paleta coloristica vibranta. Am observat totusi ca, are tendinta de a supraexpune zonele mai luminate.

Cel mai bine sa vedeti cu ochii vostri cam ce poze au iesit. Melci, floricele, ciuperci, am captat tot ceea ce mi s-a parut mai interesant. Cateva poze facute cu Samsung Galaxy S5, in continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *