Europa Magica

Un frumos videoclip time lapse cu unele dintre cele mai interesante si mai spectaculoase locuri din Europa, realizat de fotograful taiwanez Stan Chang. Pentru a face acest material video, acesta a calatorit alaturi de familia sa in 30 de tari europene. Fotografiile au fost realizate cu doua camere dslr Nikon D800E si Nikon D600. Omul a realizat mai mult de 1000 de videoclipuri time lapse si peste 200.000 de fotografii. A avut rabdare, nu gluma.

Un videoclip inspirational, care ne indeamna sa vizitam si noi cat mai multe dintre acele frumoase locuri. Personal am vazut cateva dintre ele, dar tot mai sunt o multime pe unde nu am calcat. Avem timp, sanatosi sa fim.

Enjoy.

Magical Europe – Timelapse from StanChang on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *