HTC One Mini 2 apare in trei culori in imagini

HTC One Mini 2 va fi disponibil pe piata in trei culori, conform unei imagini postate recent pe contul de Twitter @evleaks care, ca de multe ori, a aflat iar lucruri inaintea tuturor.

Imaginea, care poate fi vazuta mai sus, arata noul HTC One Mini 2 in variante de culoare auriu, argintiu si gri.

Camera de pe spate este una singura, nu cea dubla de la varianta „mare”, care permite refocalizarea ulterioara a imaginilor, printre altele. Camera principala, spune un leak mai vechi, ar fi una de 13 megapixeli.

Alte specificatii zvonite despre HTC One Mini 2 spun ca acesta ar rula Android 4.4 KitKat cu interfata Sense 6 pe un procesor Snapdragon 400 si 1GB de RAM, finisarea fiind cea premium de la HTC One M8. Ecranul de 4,5 inchi va fi unul la rezolutie 720p.

Ramane de vazut daca se vor confirma toate, pentru ca par cat se poate de plauzibile.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *