Samsung Galaxy Tab S – Noi tablete cu ecran Amoled si rezolutie 2560 x 1600 pixeli

Dupa ce au lansat nu mai putin de sapte tablete anul asta, se pare ca Samsung nu are de gand sa se opreasca. De la sammobile.com aflam ca va lansa o gama noua, numita Galaxy Tab S. Aceasta va cuprinde doua modele, cu ecran Amoled de 8.4 inchi si 10.5 inchi, ambele cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli.

Fisa tehnica ar fi urmatoarea: procesor octa-core Exynos 5 (patru nuclee Cortex-A15 la 1.9GHz  si inca patru Cortex-A7 la 1.3GHz), GPU cu sase nuclee ARM Mali-T628, 3GB memorie RAM, camera de 8 Megapixeli cu inregistrare video 1080p, WiFi 802.11ac, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 LE / ANT+, GPS, GLONASS si port infrarosu. Vor avea sistem de operare Android 4.4.2 KitKat.

De asemenea, Galaxy Tab S vor fi primele tablete Samsung cu senzor de amprenta, pozitionat la fel ca la Galaxy S5, in butonul de Home. Cu ajutorul amprentei poate fi securizat accesul la tableta, platile prin PayPal, anumite foldere sau login-ul la Samsung Apps. Se pare ca noua tableta va fi permite si accesul in profilul utilizatorilor prin intermediul citirii amprentei.

Design-ul va fi asemanator cu cel al tabletelor din gama Galaxy Tab 4. Insa cu rame mai subtiri in jurul ecranului, fapt care se traduce in dimensiuni mai compacte. Pe spate vor avea un plastic cauciucat cu un model perforat, asemanator noului smartphone SGS5.

Modelele care vor fi lansate sunt urmatoarele:

  • Samsung Galaxy Tab S 8.4-inch Wi-Fi (SM-T700);
  • Samsung Galaxy Tab S 8.4-inch LTE (SM-T705);
  • Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch Wi-Fi (SM-T800);
  • Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch LTE (SM-T805).

Revenim cu detalii, cand le vom afla.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *