Aspire Switch 10 – Hibrid 2-in-1 cu Windows 8.1

Acer tocmai ce au anuntat la New York o multime de echipamente interesante, de la tablete, la notebook-uri si pana la sisteme all-in-one. Primul ar fi sistemul portabil hibrid  2-in-1 Aspire Switch 10 cu patru moduri de display – notebook, tableta, display si ”cort”, un rival pentru Transformer Book-ul T100 de la ASUS.

Acesta dispune de o balama numita “Acer Snap Hinge” ce permite pozitionarea in cele patru moduri de display.

Imi place design-ul metalic, are un look premium. Tableta are o grosime de doar 8.9mm iar intreg ansamblul de 20.2mm. Greutatea totala este de 1.17 Kg, astfel ca poate fi transportat si manevrat fara prea mare efort.

 

Acer Aspire Switch 10

Acer Switch 10 are un ecran IPS de 10.1 inch cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli ce permite vizionarea la unghiuri de pana la 178 de grade, stocare interna de pana la 64GB, 2GB memorie RAM, procesoare Quad-Core Intel Atom Bay Trail T si sistem de operare Microsoft Windows 8.1. O configuratie ce permite utilizarea la sarcini uzuale, de navigare pe internet, comunicare, office, dar si la vizulizarea materialelor video la rezolutii full HD.

Acer Aspire Switch 10

Important este faptul ca vine cu Microsoft Office Home and Student Edition preinstalat, fara a fi nevoie de costuri aditionale de achizitie. Mai are un slot microSD dar si un port microHDMI, pentru redarea imaginii pe ecrane mai mari.

Acer Aspire Switch 10 va fi disponibil la jumatatea lunii mai la preturi de pornire de 349 Euro.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *