Doua noi portabile de la ACER – Aspire E11 si Aspire V11

Acer lanseaza doua noi portabile ieftine din gama entry-level care au ecran de 11.6 inchi, Acer Aspire V11 (cu ecran tactil) si Acer Aspire E11. Acestea atrag prin design-ul modern, in mai multe culori (Cool Silver, Rhodonite Pink, Tiger’s Eye Brown si Quartz Blue), dar si pentru ca sunt usoare si subtiri (21.2mm grosime si 1.29Kg in greutate), astfel ca ii pot acompania intreaga zi pe utilizatorii tineri.

Noile laptopuri sunt motorizate de procesoare Intel Pentium Quad Core si Intel Celeron, au pana la 8GB memorie RAM, stocare interna de pana la 1TB, port Ethernet Gigabit, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si un sistem de operare Windows 8.1. Nu le lipseste tehnologie USB 3.0, port HDMI sau slot pentru carduri. Configuratii care isi pot arata utilitatea la sarcinile uzuale zilnice dar si la redarea continutului multimedia.

Acer Aspire E11

Vin impreuna cu aplicatia AcerCloud care permite accesul la imagini, muzica, filme si documente de oriunde, cu ajutorul unei conexiuni la internet.

Ambele vor fi disponibile din aceasta luna. Acer Aspire E11 va avea un pret de start de 300 Euro iar Acer Aspire V11 350 de Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *