LG G3 – noi informatii si poze de produs

Noul varf de gama al smartphone-urilor LG va fi lansat la sfarsitul acestei luni, pe 27 mai. Iata ca poze ale produsului si specificatiile incep sa fie aflate inaintea anuntului oficial.

La partea de specificatii, LG G3 va arata asa:

  • Diagonala Ecran: 5.5 inchi;
  • Rezolutie: 2560 x 1440 pixels, 534PPI;
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 805, quad-core,  tactat la 2.5GHz;
  • Memorie RAM: 3GB;
  • Stocare: Intern 32GB + slot microSD cu suport de pana la 128GB;
  • Camera: 13 Megapixeli cu filmare 720p@120fps si 1080p@60fps.

Nu suna rau deloc. Si are un ecran destul de mare. Sper ca dimensiunile lui sa nu intre in categoria phablet.

LG G3

Dupa cum vedeti, LG G3 pastreaza butoanele de control de pe spate, pozitionate langa camera, la fel ca la LG G2. Interesanta insa este prezenta celei de-a doua lentile, aflata langa cea a camerei. Poate fi un sistem Duo Camera cu doua lentile, asemanator modelului HTC One M8. Sau, la fel de bine, poate fi un senzor de citire a amprentei. Mister total aici.

Din cate vad in imaginea de mai sus, LG G3 pare a avea si o antena retractabila. Pesemne ca utilizatorii japonezi vor putea urmari emisiuni TV pe ecranul lui.

Revenim cu detalii.

Sursa foto.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *