Nokia X Dual SIM, disponibil la COSMOTE

COSMOTE a anuntat disponibilitatea in oferta sa de terminale a lui Nokia X Dual SIM, primul terminal Nokia cu Android.

De altfel, noi am mai scris la momentul lansarii despre aceste terminale accesibile cu Android – de fapt, este vorba despre Android Open Source Project, platforma neutilizand serviciile Google, cum face vasta majoritate a terminalelor Android.

Varianta celor de la Nokia e extrem de asemanatoare ca interfata cu Windows Phone, utilizatorul avand la dispozitii aplicatii din magazinul Nokia, dar si de la Microsoft si din magazine independente.

In ceea ce priveste specificatiile, Nokia X Dual SIM un terminal cu display de 4 inchi (800 x 480 de pixeli rezolutie), cu procesor Qualcomm Snapdragon la 1 GHz, 512 MB RAM si 4GB de capacitate de stocare interna. Nu lipseste slotul microSD, iar camera e de 3 megapixeli.

Nokia X Dual SIM costa 89 de lei cu COSMOTE Free M si contract pe 24 de luni. Abonamentul include, la 15 euro pe luna cu TVA inclus, 250 de minute nationale si internationale in Zona 1, 250 de SMS-uri nationale, nelimitat minute in rețea și Romtelecom, SMS-uri in rețea, precum si trafic de date (dar in cazul traficului de date viteza scade după depășirea traficului recomandat de 250 MB)

La liber, COSMOTE vinde terminalul cu 499 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *