RCA Internet Music System, sistem audio cu Android

RCA Internet Music System este un minisistem audio care se diferentiaza de altele prin faptul ca ruleaza Android 4.2.

Practic, minisistemul include o tableta de 7 inchi care ii controleaza functiile si, implicit, iti da acces la o gramada de continut muzical de pe internet. Tableta nu e ceva fabulos, dar ca sa redai continut audio nici nu iti trebuie mai mult.

Are un procesor dual-core la 1,2 GHz si 1GB de memorie RAM, iar spatiul de stocare intern e de 4GB (dar il poti mari cu un card microSD). Ecranul e de 7 inchi si are o rezolutie de 800 x 480 de pixeli – normal ca te poti uita si la filme pe el, folosind boxele de 20 de wati pentru sunet. La boxele respective poti, de altfel, sa si asculti muzica de pe alte dispozitive, prin Bluetooth.

Tableta o poti folosi si ca telecomanda pentru sistem, prin Bluetooth.

Jucaria costa 178 de dolari si sunt curios daca o sa ajunga si pe la noi.

Ideea este cu certitudine simpatica, dar nu sunt sigur ca o s-o preia prea multi.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *