Shuttle KS10, o solutie NAS accesibila

Shuttle KS10, cel mai nou model NAS al companiei, isi propune sa ajunga la inimile utilizatorilor noi de solutii NAS.

Dispozitivul are un singur bay, care suporta hard diskuri de 3,5 inchi de pana la 4TB. Promite un consum de curent de 6W in standby si 12W in timpul utilizarii, nefolosind un ventilator. Are port ethernet gigabit, producatorul spunand ca vitezele sale de transfer sunt de pana la 80 MB/s la citire si pana la 60 MB/s la scriere. In plus, poate comunica prin Wi-Fi cu alte dispozitive.

Dispune si de servicii de server FTP, DLNA si iTunes si, din specificatiile de pe site-ul producatorului, are si client BitTorrent, ceea ce inseamna ca poti downloada fisiere mari fara a mai tine un PC pornit pentru asta.

Un aspect interesant este si pretul sau recomandat, de 81 de euro fara TVA.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *