Muzica de vineri: Joe Bonamassa

Joe Bonamassa este subiectul Muzicii de vineri de saptamana aceasta, si intamplarea face ca asta sa se intample fix la o zi dupa ziua sa de nastere. Talentatul bluesman a facut 37 de ani, deci mai are destula vreme de scos discuri foarte bune.

Am sa incep prin a va semnala faptul ca, cu ocazia zilei sale de nastere, Joe Bonamassa le-a facut cadou fanilor un album de 10 piese, absolut gratuit. Daca vrei sa il downloadezi, e de gasit aici (trebuie doar sa iti dai adresa de email). Nu stiu cat timp il gasesti acolo, asa ca misca-te repede!

Pe albumul gratuit sunt “clasice” ale lui Joe, ca “The Ballad of John Henry” sau “Dust Bowl”.

Ei, dar nu despre asta voiam sa vorbesc azi, ci despre ultimul disc al domnului in cauza, unul live, realizat impreuna cu Beth Hart la Amsterdam. Aparut acum o luna si ceva, albumul e o noua reusita colaborare a celor doi si e disponibil si pe DVD.

De pe el ascultam “Them There Eyes” si nu cred ca trebuie sa spun mai multe.

Si chiar daca ma gandeam sa continuam cu o piesa de pe un album solo al domnului Bonamassa, pana la urma am optat pentru o alta piesa cu invitat special. De data asta este vorba despre legenda Eric Clapton, care i s-a alaturat pe scena lui Joe la Royal Albert Hall in Londra, in 2009.

Weekend excelent tuturor!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *