NX3000 – o noua camera mirrorless de la Samsung

Samsung anunta o noua camera mirrorless, NX3000, cu un design asemanator modelului Samsung NX300, pe care l-am apreciat si noi la vremea respectiva. Este o camera care arata foarte bine, are un design premium si, daca mosteneste calitatile modelului NX300, nu ma indoiesc ca si rezultatele foto-video vor fi pe masura.

La fel ca toate camerele lansate recent de catre coreeni, aceasta are functii inteligente, conectate, cum ar fi cele Tag & Go (Photo Beam, Remote Viewfinder Pro si Mobile Link) ce permit partajarea imaginilor prin Wi-Fi si NFC.

De asemenea, este potrivita si pentru instantanee selfie, ca tot suntem egocentrici si narcisisti si ne facem poze pe oriunde am fi, chiar si in cele mai nepotrivite ipostaze. NX3000 are un ecran Flip-up de 3.0-inchi (care poate fi indreptat frontal) cu functie Wink Shot. Mai exact, prin simpla pozitionare frontala a ecranului si incadrarea fetei în ecran, puteti surprinde selfie-ul incadrat perfect.

Samsung NX3000

Fisa tehnica, pe scurt, suna in felul urmator: senzor APS-C CMOS de 20.3 MPix, viteza minima de expunere 1/4000 secunde, rafala la 5 cadre pe secunda, plaja ISO 100-25600, filmare la rezolutie full HD. Atentie, stocarea se face pe carduri microSD, ceea ce este oarecum ciudat.

NX3000 va fi disponibila in culorile alb, negru si maro si va fi echipata cu noul obiectiv OIS ED Power Zoom F3.5-5.6 de 16-50mm.

O mica galerie foto gasiti mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *