Paris in Motion (Time Lapse)

Cateva frumoase videoclipuri time lapse din Paris. Autorul, Mayeul Akpovi, a facut nu mai putin de patru astfel de materiale video. Imi cam dau seama cat a muncit la ele.

Pentru realizarea acestora s-a folosit de aparatura foto Canon (Canon 5D Mark III, Canon 5D Mark II si Canon 5D Mark I) si obiective Canon 24-70mm f2.8 L USM, Canon 17-40mm f4 L USM, Canon 70-300mm, plus Sigma 15mm f2.8 EX DG Fisheye, Samyang 14mm f2.8 si Tamron70-300mm f4-5,6 Di VC USD.

Editarea fotografiilor si asamblarea lor in videoclipuri a fost realizata cu pachetele software LRTimelapse (lrtimelapse.com), Adobe Lightroom, AE & Premiere Pro.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul lui oficial: http://mayeul.com/bio/.

Daca vreti sa vedeti cele mai frumoase si mai interesante locuri din Paris, surprinse atat ziua cat si noaptea, aruncati o privire peste videoclipurile de mai jos.

Paris in Motion (Part 1) from Mayeul Akpovi on Vimeo.

Paris in Motion (Part 2) from Mayeul Akpovi on Vimeo.

Paris in Motion (Part 3) from Mayeul Akpovi on Vimeo.

Paris in Motion (Part 4) from Mayeul Akpovi on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *