LG G Watch – video promo

Ne asteptam de ceva timp ca si coreenii de la LG sa lanseze un ceas inteligent. Este un trend nou in piata, si nu trebuie sa-l piarda. Dupa cum arata noul video de promovare, se pare ca anuntul oficial pentru LG G Watch nu este chiar atat de departe. Chiar ma astept sa il vedem la evenimentul oficial de prezentare pentru smartphone-ul LG G3.

Ceasul LG G Watch va avea un design destul de interesant, arata chiar bine as putea spune. Se pare ca si el va dispune de un incarcator dedicat, in sensul ca nu am observat sa aiba port microUSB.

Functioneaza pe bazele sistemului de operare Android Wear si am impresia ca va fi compatibil si cu smartphone-uri ale altor marci, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun.

Lg G Watch

Din cate vad, este rezistent la apa si pregatit pentru activitati in aer liber. Videoclipul de promovare poate fi urmarit in continuare.

Lg G Watch ar putea avea un pret in jurul a 300 de dolari. Din cate am inteles, va fi disponibil pe piata din aceasta vara. Am doar o singura cerinta de la acest smartwatch: sa aiba o autonomie de cel putin o saptamana de utilizare. Vom vedea…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *