LG G3 – video teaser oficial

LG au urcat pe net primul video teaser pentru smartphone-ul LG G3, care va fi prezentat oficial in data de 27 mai. LG G3 este un smartphone facut sa concureze cele mai tari smartphone-uri actuale, adica cu Samsung Galaxy S5, HTC One M8 si Sony Xperia Z2. Si, din cate am citit pe internet, la care adaug experienta cu modelul precedent, s-ar putea sa o faca cu succes. In schimb, vor avea nevoie de o campanie de promovare agresiva.

Sub logo-ul “Simple is the new Smart” ne sunt prezentate vag detalii ale butoanelor din spate, ale camerei, ale speaker-elor audio sau ale capacului metalic. Din cate am vazut, camera va avea in continuare stabilizare optica, ceea ce este foarte bine.

Posibila fisa tehnica a lui LG G3 ar putea cuprinde un ecran de 5.5 inchi cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, quad-core,  tactat la 2.5GHz, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB, plus slot microSD cu suport de pana la 128GB, camera de 13 Megapixeli cu filmare 720p@120fps si 1080p@60fps.

Nu m-ar mira ca detaliile finale sa fie aflate inaintea evenimentului oficial.

Teaser-ul video mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *