Genius SW G2.1 2000 – Nou sistem audio 2.1

Astia de la Genius sunt recunoscuti pentru sistemele lor audio 5.1, datorita calitatii sunetului redat in raport cu pretul bun. Asa ca, noul sistem audio Genius SW G2.1 2000 pare chiar interesant, plus ca arata chiar foarte bine as zice eu. Ar da foarte bine in camera unui pustiulica.

Producatorii il lauda ca fiind in stare sa redea un sunet puternic, plin, care poate oferi o experienta sonora optima mai ales in sesiunile de gaming.  Acesta are subwoofer-ul dotat cu un LED care pulseaza in ritmul sunetului.

Are o putere de 45W si conectori RCA si de 3.5mm pentru conectarea surselor audio, fie ca sunt computere, sisteme audio sau console de gaming. De asemenea, sistemul audio Genius G2.1 2000 permite conectarea unei perechi de casti sau a unui microfon.

Este disponibil in magazine la un pret de aproximativ 331 de lei.

Genius SW G2.1 2000

Genius SW G2.1 2000

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *