ZTE Nubia W5, un nou smartphone cu Windows Phone

ZTE Nubia W5 este primul smartphone al chinezilor care ruleaza Windows Phone dupa ceva vreme. De altfel, compania anuntase cu ceva vreme in urma, la MWC 2014, ca va realiza in curand din nou dispozitive cu sistemul de operare mobil de la Microsoft.

Iata ca momentul a venit, ZTE Nubia W5 fiind primul din serie. Acesta va rula Windows Phone 8.1 si arata asa cum vedeti in imaginea de mai sus, de care au facut rost chinezii de la IT Home, citati de UnwiredView.

Detaliile tehnice care se zvonesc sunt suficiente pentru a sugera un aparat mai mult decat interesant.

Astfel, Nubia W5 ar dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 completat de 3GB de RAM, spatiul de stocare intern fiind de 64GB. Destul ca sa stochezi pozele facute de camera de 13 megapixeli. In plus, ar avea o baterie de 4500 mAh.

Via

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *