Muzica de vineri: Reagan Browne

Reagan Browne e propunerea din aceasta saptamana a Muzicii de vineri.

Nu este vorba despre un muzician foarte cunoscut, dar Reagan Browne este o voce de care sunt destule sanse sa auzim mai multe in viitor. Omul nu numai ca poate sa compuna piese bune si are o voce capabila de multe, ci mai are si destula sustinere prin industrie (sau asa s-ar parea). Ultima mentiune din lista nu poate decat sa ajute. Am ajuns la concluzia asta vazand cine ii sunt colaboratori pe ultimul sau EP, lansat pe la finele anului trecut.

Pe o piesa il avem pe Billy Sheehan (un basist exceptional si membru Winery Dogs, despre care am discutat), pe alta pe fostul chitarist Megadeth si actuala vedeta in Japonia Marty Friedman, in timp ce pe un alt cantec e invitat Phil X, mai nou chitaristul de turneu al celor de la Bon Jovi.

Mie mi-a atras atentia cu piesa de mai jos, care mi-a stat in cap mult si bine, si pe care se aude foarte bine vocea despre care vorbeam. Piesa se cheama “Still That Boy From Texas” si, impreuna cu restul acestui EP (dar si al albumului din 2010, “Daydreams in Stereo”), e datatoare de sperante pentru viitor.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *