Original Boombox, un sistem stereo portabil de la Philips

Astia de la Philips au avut mereu scule audio-video misto, de calitate si pentru toate buzunarele. Pe multe dintre ele am avut ocazia sa le vad (si sa le ascult) la editiile trecute IFA Berlin sau pe la evenimentele lor sustinute la Barcelona. Din pacate, multe dintre cele mai misto produse audio marca Philips nu prea ajung la comercializare in Romania. Dar, fara nicio problema, pot fi comandate de pe alte piete europene.

De ce sa nu o spun, este o marca care imi place, de incredere, asa ca de cate ori imi aduc aminte mai intru pe site-ul lor oficial sa vad ce mai este nou. Si, de data asta, am pus ochii pe sistemul audio portabil Philips Original Boombox OST690.

Este un echipament care arata foarte bine, intr-un stil oarecum retro, arata ca un radio-casetofon din anii ’80.  Acesta permite conectarea player-elor audio prin intermediul bluetooth, al unui conector auxialiar de 3.5mm sau al portului USB, fiind compatibil mp3 si wma. De asemenea, are si radio FM. Asa ca puteti reda muzica pe el cam din orice sursa, fie ca este smartphone, tableta, laptop, player mp3 sau cine stie ce altceva mai folositi.

Sistemul audio Philips este stereo si promite un sunet bogat si clar, in care sunt reprezentate atat sunetele inalte cat si cele joase. Are functie Dynamic Bass Boost care optimizeaza frecventele joase in functie de nivelul volumului. Ofera o putere maxima de 12W.

De asemenea, are un compartiment in care puteti pune smartphone-ul la incarcat.

Cantareste numai 2.3Kg si necesita 6 baterii LR14, in caz ca vreti sa-l utilizati in aer liber.

In Marea Britanie are un pret de 120 de Lire Sterline.

Cateva imagini cu Philips Original Boombox, mai jos.

Philips Original Boombox Philips Original Boombox Philips Original Boombox Philips Original Boombox Philips Original Boombox Philips Original Boombox

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *