De weekend: Time Lapse in Vancouver

In aceasta dimineata va propunem un frumos time lapse realizat in Vancouver, cel mai mare oras al provinciei Columbia Britanica din Canada. Un oras port cu o populatie de peste 600.000 de persoane. Totusi, in zona metropolitana “Great Vancouver” traiesc cam 2.4 milioane de oameni.

Interesanta este diversitatea etnica din acest oras, peste 52% dintre locuitori avand o alta limba principala decat engleza. Acolo traiesc comunitati minoritare germane, olandeze, slave, italiene, franceze, cea mai importanta numeric fiind totusi cea chineza.

Din cate am vazut din videoclip, Vancouver este un oras superb, care merita explorat la pas macar o data in viata. Cum nu cred ca eu sa ajung vreodata pe acolo si in alte multe locuri frumoase ale planetei, ma multumesc sa privesc videoclipuri de acest gen.

Autorul videclipului, fotograful Ryan Emond,  a stat sase saptamani acolo, destul timp pentru a imortaliza cele mai interesante locuri ale orasului. Enjoy.

Discovering Vancouver from Ryan Emond on Vimeo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *