Facebook va recunoaste muzica ascultata

Facebook urmeaza sa introduca o noua functie in aplicatiile sale mobile, functie care va face sa fie mult mai simplu sa le spui prietenilor ce asculti sau la ce te uiti.

Mai precis, se va folosi de microfonul telefonului ca sa stabileasca ce piesa asculti si sa o partajeze direct. La fel se va intampla si cu emisiuni TV sau filme, facand din oameni niste lenesi si mai mari decat sunt deja.

Compania nu a spus in comunicat daca foloseste un partener pentru a identifica respectivul continut, dar cert e ca serviciul va trebui sa fie activat personal de catre utilizator inainte de a putea fi utilizat.

Functia e doar pentru Statele Unite momentan si va fi prezenta in aplicatiile de iOS si Android. Cu siguranta va ajunge pana la urma si in Europa.

Pentru a va face o idee mai clara despre ceea ce inseamna, mai jos aveti un mic filmulet de prezentare.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *