LG G3, in toata splendoarea

Dupa cum ma asteptam, detaliile lui LG G3 au aparut inaintea evenimentului de lansare care se va desfasura la Londra, banuiesc ca in seara asta. In plus, acum il putem vedea pe LG G3 si in imagini de produs oficiale.

Fisa tehnica este urmatoarea: ecran de 5.5 inchi cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, procesor quad-core Snapdragon tactat la 2.5GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB expandabila prin carduri microSDXC de pana in 128GB, Wi-Fi AC, WiFi Direct, NFC, Bluetooth 4.0, port microHDMI si compatibilitate Miracast.

Camera foto este de 13 Megapixeli, are stabilizare optica, sistem de autofocus cu laser si poate filma la rezolutii Ultra HD. Frontal exista o camera de 2.1 Mpix.

Terminalul LG G3 are o grosime de 9.1mm, o greutate de 151 de grame si o carcasa metalica care arata foarte, foarte bine. Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh.

Revin cu alte detalii in momentul lansarii oficiale.

Cateva poze de produs, in continuare.

LG G3 LG G3 LG G3 LG G3 LG G3 LG G3 LG G3 LG G3

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *