Tarife de roaming cu preturi reduse, la Cosmote (de la 1 iulie)

COSMOTE Romania anunta ca toti clientii care vor calatori de la 1 iulie 2014 intr-o tara membra a Uniunii Europene vor beneficia de tarife de roaming la preturi reduse. Conform noilor reglemantari europene, clientii Cosmote vor plati cu 21% mai putin pentru apelurile initiate in cadrul tarilor din UE, costul ajungand la 0.23 Euro/minut (TVA inclus), si mai putin cu 28% pentru apelurile primite in aceeasi regiune, adica cu 0.06 Euro/minut (TVA inclus). Tariful roaming pentru SMS-urile trimise va fi mai mic cu 25%, de 0.07 Euro/SMS (TVA inclus), iar traficul de date consumat se va reduce cu 55%, costul fiind de 0.24 Euro/MB (TVA inclus).

Noile tarife de roaming se aplica tuturor clientilor COSMOTE, postpaid si prepaid.

De asemenea, abonatii COSMOTE au disponibila extraoptiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat in tarile Uniunii Europene, Spatiul Economic European (Lichtenstein, Islanda si Norvegia) si Elvetia. Travel & Surf Daily S ofera 10 MB pentru un cost de 2.48 Euro (TVA inclus) iar Travel & Surf Daily M ofera 50 MB pentru 6.2 Euro (TVA inclus), ambele cu 1 zi perioada de valabilitate. Exista si optiunea Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24.8 Euro (TVA inclus), disponibila 1 saptamana.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *