COSMOTE si Romtelecom, sub umbrela Telekom

Telekom este identatea sub care se pregatesc Romtelecom si COSMOTE sa isi lanseze serviciile, ca parte a familiei de operatori Deutsche Telekom, conform unui comunicat de presa.

Ambele companii vor primi denumiri noi sub care vor oferi servicii (e destul de usor de speculat ca COSMOTE va deveni T-Mobile). Raman cu aceleasi identitati Germanos Telecom România, Sunlight România Filiala București, NextGen şi Telemobil.

Comunicatul mai mentioneaza ca acest lucru nu ii va afecta in niciun fel pe clientii existenti, ei avand parte de aceleasi servicii ca in prezent. Ei vor avea parte de noi oferte si promotii dupa ce rebrandingul va ajunge la final.

Este un moment important in ceea ce priveste operatorii de la noi si e de presupus ca Deutsche Telekom nu va vrea sa fie doar cu numele pe piata romaneasca. Pana la urma, concurenta nu poate fi decat benefica pentru consumator.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *