Samsung Galaxy S5 Active – Smartphone de top rezistent la apa, praf si socuri

Iata ca a fost lansata oficial si varianta musculoasa, rezistenta la praf, apa si socuri, a lui Samsung Galaxy S5. Se numeste Galaxy S5 Active si este dedicat celor care vor sa foloseasca un terminal de top in medii neprielnice, acolo unde unul obisnuit nu ar face fata.

Are o constructie conforma cu standardele IP67 si MIL-810G, ceea ce inseamna ca este rezistent la praf, la scufundarile in apa pana la o adancime de 1 metru, timp de 30 de minute, dar si la socuri. Cred ca si celor neindemanatici, care scapa telefonul des din mana, le-ar fi de folos acest terminal.

Specificatiile sunt cele ale unui terminal de top: ecran de 5.1 inchi Super Amoled cu rezolutie full HD, procesor quad-core tactat la 2.5Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB expandabila prin carduri microSD, camera de 16 Mpix, transfer de date 4G, acumulator de 2800mAh si un sistem de operare Android 4.4 KitKat. Are si cititor de puls, dispus la fel ca la SGS5.

Avem si o prezentare video oficiala.

Samsung Galaxy S5 Active nu este deloc ieftin. La liber, are un pret de aproximativ 700 USD in America.

Samsung Galaxy S5 Active

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *