Tableta ieftina cu Android si procesor Intel, marca UTOK

Astazi a fost prezentata oficial in Romania tableta ieftina UTOK i700, cu sistem de operare Android 4.4 KitKat si procesor Intel Atom tactat la 1.2Ghz. Aceasta va fi prezenta la comercializare in Romania peste cateva zile, la un pret de 299 Lei. Asa ca va atrage cu siguranta atentia parintilor aflati in cautarea unei tablete ieftine pentru odraslele lor.

Celelalte specificatii constau intr-un ecran de 7 inchi cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, o capacitate de stocare interna de 8GB, expandabila prin carduri microSD de pana la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 si un acumulator de 3000 mAh care promite o autonomie de pana in 5 ore.

La achizitia unei tablete UTOK i700, utilizatorii primesc o luna gratuita de filme si TV prin Seenow, voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o luna de zile, 100 de ebook-uri in aplicatia Elefant eBooks Reader si pot accesa aplicatia sociala Getlokal. De asemenea, garantia tabletei poate fi extinsa pana la 5 ani.

Tableta are o grosime de 10mm si o greutate de 280 de grame, astfel ca pare usor de manevrat, este tocmai buna pentru manutele firave ale copiilor. Are si doua camere, una de 2Mpix pe spate si inca una frontala de 0.3 Mpix. Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial.

Ce ziceti? Aveti vreo tableta care poarta aceasta marca? Cum functioneaza? Sunteti multumiti de ea? Asteptam parerile voastre.

UTOK i700

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Tableta ieftina cu Android si procesor Intel, marca UTOK

  • June 5, 2014 at 1:13 pm
    Permalink

    Eu personal sunt incantat de faptul ca ofera cred ceea mai extinsa ganaratie de pe piata, insa varful actiunii consta si in cat de rapid pot fi realizate reparatiile in caz ca intervine vro problema.
    Regret doar ca cei de la altex nu au produse de Utok desi emag are…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *