Clientii Romtelecom pot reincarca cartela prepay COSMOTE de la telefonul fix

Incepand din aceasta luna, clientii serviciilor de voce ai Romtelecom ce utilizeaza o cartela preplatita COSMOTE o pot reincarca de pe telefonul fix, prin apelarea gratuita a numarului 1334. Este un serviciu dedicat clientilor persoane fizice ce detin servicii de voce si au achitat cel putin trei facturi consecutive.

Apelarea nu presupune costuri suplimentare, este disponibila permanent, iar reincarcarea se face prin trei pasi simpli: autentificarea (pe baza unei parole formata din ultimele patru cifre ale CNP-ului), tastarea valorii de reincarcare dorita si a numarului de telefon ce se intentioneaza a fi reincarcat si confirmarea. Un SMS va fi trimis catre numarul COSMOTE reincarcat iar valoarea de reincarcarea va fi inclusa in urmatoarea factura Romtelecom.

Reincarcarea zilnica poate avea valori cuprinse intre 5 si 10 Euro, fara TVA, cu un total maxim al reincarcarilor lunare de 20 Euro, fara TVA.

De remarcat ca acest serviciu nu este disponibil pentru clientii Voce 0 si poate fi utilizat doar de catre clientii prepaid activi ai COSMOTE Romania.

Puteti afla mai multe accesand site-ul oficial romtelecom.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *