Laptopul saptamanii: HP Probook 450

Saptamana asta o sa va supunem atentiei laptopul HP Probook 450, cu ecran de 15.6 inchi (1366 x 768 pixeli) si o configuratie de ajuns pentru accesarea unei palete largi de activitati electronice, de la cele de office si pana la cele dedicate divertismentului.

In primul rand ca dispune de o constructie de calitate, tipica HP, asemanatoare modelului HP 430 G1 pe care vi l-am prezentat de curand. Este un laptop robust, cu o carcasa din aluminiu, facut pentru o utilizare intensa. De asemenea, tastatura are protectie anti-stropi. Are o grosime de 25.6mm si o greutate de 2.26Kg.

Dupa cum am spus, are o fisa tehnica destul de puternica: procesor dual-core Intel Core i5-4200M tactat la 2.5Ghz, cu Turbo Boost pana la 3.1Ghz, 4GB memorie RAM, sistem grafic cu o placa grafica Intel HD4600 plus una suplimentara AMD Radeon HD 8750M, stocare pe un hdd de 750GB la 5400 rot/min, plus unitate optica dvd-rw.

Sta foarte bine si la conectica: are retea ethernet Gigabit, wi-fi N, 2 porturi USB 3.0, inca doua USB 2.0, port HDMI, port VGA dar si slot SD pentru carduri.

Este un laptop care se va descurca fara probleme atat in word, excel, powerpoint, in browserele de internet, la editare foto dar si la editare video la un nivel mediu, la vizualizare materiale video HD sau la gaming ocazional in jocuri de noua generatie. Un laptop si pentru munca, si pentru distractie.

Pe emag.ro are un pret de aproximativ 2350 de Lei. Vine fara sistem de operare.

HP Probook 450

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *