Monitor de gaming de la AOC, cu un ecran de 27 inchi!!!

AOC anunta un monitor de gaming extrem de interesant. Se numeste AOC g2770Pqu, are un ecran de 27 de inchi, timp de raspuns de 1ms si lucreaza la o frecventa de 144Hz. Interesant as spune eu, pare un monitor de exceptie. De remarcat totusi ca lucreaza la 144Hz numai prin intermediul porturilor DVI-D si Display Port.

Ca tot a venit vorba de conectica, mai are si port D-Sub, altul HDMI, plus HUB USB cu doua porturi USB 3.0 si doua porturi USB 2.0. Practic, puteti conecta cam orice sursa video la el. Sa nu uit, este compatibil MHL, pentru afisarea de imagini de pe terminalele Android compatibile.

Alte specificatii: panou TN, rezolutie 1920 x 1080 pixeli, luminozitate 300 cd/m2, contrast nativ 1000:1.

De remarcat ca pozitia lui poate fi ajustata in functie de nevoile utilizatorului. Ecranul poate fi inclinat cu -5°/+25°, poate fi rotit si ii poate fi ajustata inaltimea cu 130mm.

Un monitor de gaming care va fi disponibil din luna august si in Romania, la un pret de aproximativ 2200 Lei.

Monitor de Gaming AOC Monitor de Gaming AOC Monitor de Gaming AOC

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *