Olympus E-PL5 – acum la un pret foarte bun

Ca tot vine vara si plecati in concediu, la mare, la munte sau cine stie pe unde va vor mai calauzii pasii, vreau sa va supun atentiei o oferta foarte buna pentru camerele foto mirrorless Olympus E-PL5. Acum, pe www.f64.ro, acestea costa doar 2000 de Lei, reducerea de pret fiind de 50%.

Nu va supuneam atentiei aceasta oferta daca nu stiam ca Olympus E-PL5 este o camera foto excelenta, care va poate oferi rezultate foto-video de calitate.

Desigur, nu mai este chiar o noutate in domeniu, dar ramane in continuare o camera de exceptie. Chiar v-am relatat impresiile mele referitoare la ea in decembrie 2012. De remarcat ca mosteneste tehnologie de la una dintre cele mai bune mirrorless-uri Olympus, OMD E-M5.

Aceasta incorporeaza un senzor Live MOS de 16.1 megapixeli, un procesor TruePic VI, are o capacitate de fotografiere in rafala la 8cps si de filmare la rezolutie full HD.

In cei 2000 de Lei sunt inclusi si un obiectiv 14-42mm, inca unul 40150mm dar si un card Flash Air de 8GB.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *