Facebook nu merge! Panica! Update: Functioneaza acum.

Se pare ca reteaua de socializare cea mai accesata la nivel mondial, Facebook, nu functioneaza in aceasta dimineata. Nu au fost dezvaluite motivele dar vad ca este deja panica la nivel mondial.

Cumplite momente, fara poze cu pisici, fara citate inspirationale, fara sa vedem ce au mai consumat la micul dejun sau pe unde mai sunt prietenii nostri virtuali. Oare ne vom mai putea reveni dupa acest soc? ­čśÇ Oare va trebuie sa ne apucam de munca? ­čśÇ

Nici macar blogul Facebook nu functioneaza, chiar sunt curios ce a cauzat aceasta problema. Nu tin minte ca pana acum sa fi fost probleme atat de serioase.

Revin.

Intre timp, caderea Facebook este comentata pe Twitter ­čśÇ

Facebook

Facebook

Facebook

30 de minute negre pentru mapamond. ­čśÇ

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *