Sony AS20, noua camera de actiune

Sony anunta o noua camera de actiune, Sony AS20, perfecta pentru cei care vor sa-si filmeze plimbarile in natura sau, de ce nu, aventurile extreme in aer, pe uscat, pe apa sau in apa.

Sony AS20 are un obiectiv grand-angular ZEISS Tessar cu un unghi de cuprindere de 170° (sau 120° în regim SteadyShot), stabilizator optic SteadyShot, care ajuta la reducerea trepidatiilor sau vibratiilor, un microfon de calitate si un senzor retro-iluminat CMOS Exmor RTM de 11.9 Mpix in stare sa capteze imagini video la la rezolutie Full HD la 60fps.

Lentilele au o deschidere a diafragmei f/2.8 si are viteze de declansare in intervalul 1/30 – 1/10.000 secunde. Pentru filmarea sub apa trebuie utilizata carcasa SPK-AS2.

De asemenea, are Wi-Fi incorporat care se conecteaza la dispozitivul portabil si optional RM-LVR1 Live-View Remote. Acesta poate fi purtat la incheietura mainii poate lucra cu pana la cinci camere Action Cam simultan, pentru controlul imaginilor de exemplu.

Camera de actiune Sony AS20 are un acumulator incorporat cu o autonomie de 130 de minute cu modul Wi-Fi pornit (sau 150 de minute fara).

Sony AS20 Case_HDR-AS20 Sony AS20

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *