HTC One M8: 10 lucruri de notat

HTC One M8 mi-a fost alaturi pentru o perioada de aproape doua luni, prin bunavointa celor de la COSMOTE, operator de la care il si puteti achizitiona.

Asa cum probabil ca va aduceti aminte, am facut un review pe indelete al aparatului, pe care il puteti citi aici. Am decis, inainte de a ma desparti de el, sa fac o lista cu cateva concluzii trase dupa o utilizare mai indelungata a lui HTC One M8, terminalul flagship al celor de la HTC.

1. Display-ul e excelent si face ca utilizarea terminalului sa fie o adevarata placere. Culorile sunt redate foarte bine, indiferent ce faci in acel moment.
2. Interfata bine optimizata HTC Sense, plus hardware-ul de top, fac ca experienta de utilizare sa fie una foarte fluenta.
3. Indiferent cat timp il utilizezi, nu ai cum sa nu-i admiri mereu constructia excelenta, cu materiale si finisaje impecabile.
4. Daca folosesti husa venita la pachet cu el, telefonul se pastreaza excelent, aratand ca nou. Si Gorilla Glass 3 isi face bine treaba impotriva zgarieturilor, de altfel.
5. Displayul retine foarte putin amprentele, spre lauda sa.
6. Pe de alta parte, tot va trebui sa iti cumperi o husa, pentru ca celei din pachet i se rup portiunile mai subtiri. Se vede in imaginea de mai jos ce vreau sa spun.

HTC One M8 husa

7. Viteza excelenta de declansare pe care o are camera este unul dintre cele mai puternice puncte ale aparatului. Am avut norocul sa il am la indemana intr-o perioada in care a trebuit sa fac multe poze, si nu pot spune ca am regretat. La acest capitol apreciez ca, desi nu exista un buton dedicat camerei, aceasta porneste daca tii telefonul orizontal si apesi butonul de reducere a volumului. E o idee care functioneaza extrem de bine in practica.
8. Oricat l-am folosit, nu m-am obisnuit cu ideea de a folosi BlinkFeed-ul celor de la HTC pentru feed-uri sociale si stiri. Mie personal imi e cumva peste mana, desi multi il lauda.
9. Bateria face fata bine la o zi de utilizare serioasa si ajunge de destule ori si in a doua. Totusi, nu e rau sa ai incarcatorul la tine daca iti asumi riscul asta.
10. Celor de la HTC chiar le-au iesit lucrurile de data asta.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *