LG G Watch – Specificatii

Tot astazi a fost lansat si LG G Watch, primul ceas inteligent al coreenilor de la LG. Bineinteles, la fel ca Samsung Galaxy Gear, si el functioneaza tot cu sistemul de operare Android Wear.

LG G Watch are un ecran IPS de 1.65 inchi cu o rezolutie de 280 x 280 pixeli, 512MB memorie RAM, o capacitate de stocare interna de 4GB, acumulator de 400mAh si un procesor Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1.2Ghz. Conexiunea cu smartphone-ul se face prin Bluetooth 4.0, este conform normelor IP67 (rezistent la apa si la praf) si are giroscop, accelerometru si compas.

Dimensiuni: 37.9 x 46.5 x 9.95mm. Cantareste 63 de grame.

Are un acumulator mai mare decat cel de pe Samsung, astfel ca promite o autonomie mai buna.  Insa ii lipseste un senzor de puls iar ecranul are o rezolutie mai mica.

Si LG G Watch este disponibil de astazi pe piata, in anumite tari.

LG G Watch

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *