LG G Watch, vazut in Romania

Impreuna cu colegii de la mobzine.ro, am vazut si primul ceas inteligent al coreenilor de la LG la evenimentul de joi seara. Lg G Watch este unul dintre primele ceasuri inteligente care functioneaza pe bazele sistemului de operare Android Wear.

Din pacate era un produs demo, totalmente blocat, care nu ne-a lasat posibilitatea interactiunii cu interfata grafica. Pur si simplu, ne-am rezumat doar la analiza design-ului si a calitatii constructive.

LG G Watch nu are niciun buton fizic, controlul acestuia realizandu-se numai prin intermediul ecranului tactil. Este construit in totalitate din plastic lucios care, din cate am observat, retine amprentele. De asemenea, desi ecranul IPS de 1.65 inchi are unghiuri de vizibilitate foarte bune, sticla lucioasa il va face mai greu lizibil intr-o zi insorita.

Pe spate am observat conectorul prin intermediul caruia poate fi incarcat. Da, si el are nevoie de un adaptor special pentru a realiza acest lucru. Cureaua este dintr-un plastic moale si cauciucat. Ceasul este destul de usor si confortabil de purtat.

Dar, sincer sa fiu, m-a cam dezamagit din punct de vedere al design-ului. Arata ca o cutiuta mica si neagra de pus la mana. Pozele oficiale de produs nu au nicio legatura cu realitatea. Parerea mea ca nu are nicio sansa in fata unei competitii formate din Samsung Gear Live sau Moto 360, ceasuri care arata mult mai bine.

Nu ne ramane decat sa vedem cum se va comporta si ce autonomie de utilizare ofera. Dupa cum stiti deja, este disponibil la precomanda in Google Play Store la un pret de aproximativ 199 USD.

Cateva imagini de la fata locului, in continuare.

LG G Watch

LG G Watch

LG G Watch

LG G Watch

LG G Watch

LG G Watch

LG G Watch

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *