Samsung Galaxy S5 Mini, anuntat

Samsung Galaxy S5 Mini, cel mai nou membru al seriei de terminale Mini a producatorului coreean, a fost anuntat.

Terminalele Mini, lansate de obicei la putina vreme dupa flagship-urile Samsung, ofera de obicei specificatii ceva mai slabe, dar si dimensiuni mai mici decat fratii mai mari.

De data aceasta s-a pastrat carcasa cu protectie IP67 (protejata impotriva prafului si apei), dar si senzorii de amprenta si ritm cardiac. Despre S5 v-am spus impresiile noastre, asa cum probabil va amintiti.

Aparatul ruleaza Android 4.4 KitKat (cu TouchWiz peste, bineinteles) pe un procesor quad-core la 1,4 GHz si 1,5GB de memorie RAM. Ecranul de 4,5 inchi este unul la rezolutie 720p, iar camera principala este de 8 megapixeli.

Vrei sa iti faci un selfie? No problem! Ai si o camera de 2,1 megapixeli pentru asa ceva. Spatiul de stocare intern este de 16GB, dar exista si un slot microSD la bord.

Bateria e de 2100 mAh.

Inca nu se stiu culorile sau pretul la care va fi disponibil.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *