Wall Huggers

A trecut ceva vreme de cand Samsung nu mai facuse misto de iPhone intr-o reclama oficiala. Daca ne uitam la noul spot pentru Samsung Galaxy S ne dam seama ca nu s-au linistit, ba din contra, meciul continua.

De data asta, reclama la Samsung Galaxy S face referire la autonomia smartphone-urilor iPhone, facand misto de utilizatorii care sunt tot timpul cu ochii dupa o priza. Normal, Samsung vrea sa puna in evidenta propria tehnologie de salvare a energiei dar si pe faptul ca bateria poate fi schimbata cu una de rezerva.

Reclama cu pricina, in continuare.

Un pic dusa la extrem reclama, tinand cont ca nici autonomia lui SGS5 nu este de o saptamana, ci doar cu cateva ore in plus fata de cea a unui iPhone. Ca sa nu mai vorbim ca am impresia ca si utilizatorii de iPhone au descoperit bateriile externe pana acum.

Asteptam cu nerabdare replica Apple.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *