Muzica de vineri: The Gaslight Anthem

The Gaslight Anthem sunt o trupa cu un sound profund american, iar ei sunt subiectul acestei Muzici de vineri.

Infiintata acum opt ani, in 2006, trupa vine din New Brunswick, New Jersey si intotdeauna mi s-a parut ca are ceva deosebit, pe langa faptul ca soundul propus este unul care mai american nu poate fi nicicum.

De altfel, trupa este si una dintre preferatele uneia dintre legendele muzicii americane, “The Boss” Bruce Springsteen, care li s-a si alaturat pe scena in cateva randuri.

Dar sa terminam cu vorbaria si sa spunem ca The Gaslight Anthem are in plan un disc nou, pe nume “Get Hurt”, care va putea fi ascultat in luna august. Pana atunci, ca sa faca asteptarea ceva mai usoara, cei de la The Gaslight Anthem au pus la streaming chiar piesa de titlu a acestui viitor album. O ascultam in cele ce urmeaza.

Asa cum imi e obiceiul insa, am ales si o piesa mai veche a trupei, ca sa vedeti ca merita sa le aprofundati un pic muzica. Si pentru ca tot am vorbit de Springsteen, hai sa vedem “The ’59 Sound” cu el invitat.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *