Noua gama de gadget-uri audio premium, Samsung Level

Samsung anunta lansarea in Romania a unei serii noi de accesorii audio premium, Samsung Level, compusa din patru produse: doua perechi de casti mari, Level Over (cu manson care acopera urechea) si Level On (cu manson pe ureche), o pereche de casti cu fir si design intra-auricular, Level In, si o boxa externa numita Level Box. Toate cele patru produse permit utilizatorilor sa raspunda la apelurile telefonice in timp ce asculta muzica.

Level Over este cel mai performant model de casti de la Samsung, cu o calitate superioara a sunetului redat, design ergonomic, control tactil si conexiune prin Bluetooth. Arata si foarte bine, plus ca mansonul difuzoarelor acopera in intregime urechea. Are drivere cu magneti din neodim dar si un sistem hibrid de anulare a zgomotului, care sesizeaza sunetele ce trebuie eliminate pentru a va bucura de cea mai buna experienta audio. Se pot conecta la sursa audio atat prin intermediul unui fir cu butoane de control cat si prin intermediul Bluetooth.

Samsung Level Over
Samsung Level Over

Exista si aplicatia Samsung Level care are egalizor EQ Samsung SoundAlive, ce permite ajustarea sunetului in functie de preferintele fiecaruia. De asemenea, Sound Alive vine cu efecte 3D, de bass sau de claritate, precum si cu 25 de presetari de genul Pop, Rock, Jazz, Concert etc.

Samsung Level Over costa aproximativ 225 de Euro.

Samsung Level On
Samsung Level On

Level On este o pereche de casti mai compacta, care promite o experienta audio premium. Are drivere de 40mm cu membrana dubla, un design asemanator modelului Over si se conecteaza la sursa audio prin intermediul unui fir cu jack de 3.5mm. Costa aproximativ 140 de Euro.

Samsung Level On
Samsung Level In

Level In este o pereche de casti intra-auriculare cu fir si butoane de control. Dispune de trei difuzoare care acopera sunetele joase, medii sau frecventele inalte. La pachet au fost incluse patru elemente de fixare intraauriculara din silicon si inca trei din spuma “memory foam”, care se adapteaza spatiului ocupat. Costa aproximativ 85 de Euro.

Samsung Level Box
Samsung Level Box

Cel mai tare imi place Level Box, o boxa externa cu Bluetooth cu o carcasa din metal solid, care arata foarte bine. Aceasta are un difuzor stereo mare (de 56mm) si un radiator pasiv, astfel ca promite un sunet de o calitate foarte buna, puternic si armonios.

Are Near-Field Communications (NFC) pentru conectarea rapida la un smartphone, butoane de control si un acumulator cu o autonomie de pana in 15 ore. De asemenea, sursele audio pot fi conectare si prin intermediul unui port auxiliar de 3.5mm.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *