Cu LG G3 in vacanta (primele poze)

Pentru cateva zile suntem plecati intr-o binemeritata vacanta. Bineinteles, pe langa voie buna si pofta de a explora locuri noi si frumoase, in bagaje am si cateva gadget-uri interesante, de ultima ora chiar. Unul dintre ele este si smartphone-ul cu Android LG G3, despre care v-am relatat deja primele impresii.

De data asta o sa va arat cum se descurca la capitolul foto si, daca merge netul la hotel cum trebuie, poate apuc sa urc si niste exemple video in timp util. Daca nu, cand ma voi intoarce in tara.

Am tras destul de multe poze cu el pe malul lacului Bodensee, in frumoasele orase Lindau si Meersburg, dar si in alte locuri. Bineinteles, urmeaza sa-l folosesc oriunde voi merge, asa ca o sa va tot arat poze realizate cu el. Pot spune ca m-a salvat in a doua parte a zilei, cand bateria camerei foto mirrorless a ramas fara energie. Cum dslr-ul de backup era in parcare, destul de departe, am pozat doar cu telefonul LG G3.

Si, sincer sa fiu, nu-mi pare deloc rau. Singura lui problema e ca nu are zoom optic, asa ca posibilele subiecte aflate in departare sunt scoase din discutie. Dar, dupa cum o sa vedeti mai jos, ies niste poze frumoase in conditii bune de lumina. Poze care arata bine atat pe ecranul telefonului cat si pe cel al computerului. Clare, cu un nivel ridicat al detaliilor, cu o paleta coloristica vibranta, asa cum putine smartphone-uri reusesc sa faca. Eficace este si modul HDR, util mai ales in cadrele cu un contrast puternic.

Revin cu alte impresii despre functiile foto-video ale smartphone-ului LG G3 cand voi avea mai mult timp la dispozitie. Momentan primeaza distractia si relaxarea.

Sa revenim la exemplele foto. Primele imagini sunt din Lindau, unele facute seara, altele dimineata, la prima ora.

Urmatoarele sunt din Meersburg, si acesta aflat tot pe malul lacului Bodensee.

Ei, ce spuneti? Cum se descurca LG G3? Eu zic ca foarte bine. Mentionez ca nu am prelucrat mai deloc pozele, doar le-am redimensionat.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *