Nokia Lumia 530, un Windows Phone accesibil

Anuntat azi, Nokia Lumia 530 este cel mai accesibil Windows Phone al celor de la Nokia, la un pret de vanzare de 85 de euro inainte de taxe si subventii.

Se promisese ca directia in care merge Nokia se numeste Lumia, iata ca se tine de cuvant compania.

Primul Lumia lansat pe piata la pret sub 100 de euro va fi disponibil in variante single si dual SIM si vine cu ultima versiune Windows Phone 8.1.

Procesorul terminalului cu display de 4,5 inchi (rezolutie de 854 x 480 de pixeli) este unul quad-core, Snapdragon 200 la 1,2 GHz, completat de o memorie RAM de 1GB. Spatiul de stocare intern este de 4GB, dar poti folosi slotul microSD pentru a-l extinde (suporta carduri de pana la 128GB).

Camera e una singura, de 5 megapixeli, probabil similara (daca nu aceeasi) cu cea de la Nokia X.

O oferta mai mult decat ok pentru pretul avut, astfel ca eu cred ca terminalul nu are de ce sa nu se vanda foarte bine.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *