Prestigio MultiPad Visconte 2, tableta cu Windows 8.1

Presitigio MultiPad Visconte 2 este o noua tableta cu Windows 8.1 si procesor Intel, pe care producatorul tocmai a anuntat-o.

Pana cand o voi vedea la treaba (lucru care ar trebui sa se intample cat de curand), va spun ca este dotatat cu procesor Intel Dual Core pe 64 de biti, care ruleaza la frecvente de pana al 2 GHz. Acest lucru ar trebui sa se traduca in performante bune in majoritatea sarcinilor.

Ecranul este unul IPS de 10 inch, la o rezolutie de 1280 x 800 de pixeli, iar dispozitivul ruleaza Windows 8.1 si vine si cu Microsoft Office Home and Student preinstalat. In ceea ce priveste spatiul de stocare intern, acesta e de 32 sau 64GB si exista si slot pentru card microSD.

In plus, are o baterie de 6400 mAh, iar producatorul spune ca aceasta e suficienta pentru cinci ore de rulare video sau o zi de lucru, totul cu o singura incarcare. Camerele sunt de 1 si 5 megapixeli.

Pretul tabletei, conform comunicatului de presa al producatorului, este de 1649 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *