Prin Legoland, cu Lg G3

Ieri am trecut prin parcul de distractii Legoland din Germania. Nu de alta, dar i-am promis lui pustiulica de vreo cativa ani ca o sa-l duc si de-abia acum am apucat sa-mi tin promisiunea. El, bineinteles, a fost incantat de tot ce a vazut acolo, s-a dat prin aproape toate masinariile, plus ca a plecat la finalul zilei si cu o sacosa plina cu jocuri Lego si alte dracii avand ca tema principala Lego Star Wars.

Nici pe noi astia mai batrani nu ne-a lasat nepasatori Legoland. Eu recunosc ca am trait o adevarata spaima in carusel si mi-am jurat ca nu ma mai urc in viata mea in asa ceva. Acel minut a fost cumplit.

Cel mai mult din tot parcul mi-a placut MiniLand, o zona in care erau construite din Lego miniaturi ale unor cladiri sau cartiere celebre din Europa. Foarte bine realizate miniaturile, a fost o reala incantare sa le privesc. Parca nu-mi mai venea sa plec de acolo. Mi-a adus aminte oarecum de Minimundus din Klagenfurt, numai ca aici cladirile, personajele si masinariile sunt realizate din piese Lego.

Normal ca am facut poze, multe poze, acolo. Si cu o camera foto, dar si cu smartphone-ul LG G3. Si, dupa cum o sa vedeti mai jos, smartphone-ul coreean se descurca foarte bine la acest capitol. Rezultatele sunt clare si cu o paleta coloristica naturala, chiar daca conditiile nu au fost tocmai ideale, vremea fiind destul de posomorata. Intr-un fel, mai bine asa, pentru ca paleta coloristica este mai bine pusa in evidenta pe o vreme noroasa.

Din pacate, pentru filmari va trebui sa asteptati cand ma intorc in Romania. Netul de aici merge foarte greu si nu le pot urca pe youtube.

Ce poze au iesit cu LG G3 la Legoland, puteti vedea in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *