Muzica de vineri: Joe Bonamassa

Despre Joe Bonamassa am mai vorbit la Muzica de vineri acum ceva vreme, cand lansase un nou DVD impreuna cu Beth Hart.

Cum nu e vina mea ca omul este in halul asta de activ, iata ca i-a venit din nou randul. De data asta este vorba despre un nou album solo al chitaristului (ai carui fani sunt ambii autori ai acestui blog).

Iata ca a venit randul unui nou disc din partea unuia dintre cei mai ocupati oameni din blues, dar de data asta este ceva cu totul special. De ce? Pai, fiindca e prima data cand face un album care include doar piese originale, fara absolut nici un cover version.

La compunerea acestui album a colaborat, printre altii, cu Jonathan Cain, membru al si mai celebrilor Journey. Eu am convingerea ca nu vom fi dezamagiti deloc, aceasta convingere fiind intarita si de primul single, pe care l-am tot ascultat in ultima vreme.

Vorbim despre chiar piesa de titlu, “Different Shades of Blue”, a albumului, care va fi de cumparat din 22 septembrie. O ascultam la aceasta Muzica de vineri.

In ceea ce priveste alegerea mea de piesa mai veche a domnului Bonamassa, am sa ma opresc la una care imi sta in cap cu zilele de fiecare data cand o ascult. “The Ballad of John Henry”.

Daca nu mai aveti rabdare pana iese albumul, pe Emag se gasesc cateva dintre cele mai bune albume ale lui Joe Bonamassa (mai ales live), precum si DVD-uri si Blu-Ray-uri.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *