ACER V Nitro – laptopuri de gaming

Se pare ca ACER are de gand sa intre si pe piata laptopurilor de gaming, unde nu a fost o marca tocmai vizibila pana acum (daca nu ma insel cumva). Astazi anunta seria de laptopuri ACER V Nitro, cu ecrane de 15 si 17 inchi si rezolutii 4K2K si WQHD , plus procesoare Intel de generatia a 4-a sau Intel SV. Vor fi si modele cu ecran IPS cu rezolutie full HD si finisare mata.

Configuratia lor se bazeaza si pe serviciile unor placi grafice NVIDIA GeForce, cea mai performanta fiind modelul GTX 860M, stocare se face pe hdd-uri de pana la 1TB sau pe ssd-uri de 256GB (desi parca ar fi mers si un 512GB) si vor exista modele si cu unitate optica bluray.

Utilizatorii vor avea la dispozitie un sistem Wi-Fi performant de tip 2×2 MIMO WiFi, un sistem audio integrat cu o putere de 8W, patru difuzoare si suport Dolby Digital Plus Home Theater, plus o tastatura iluminata.

Din cate observ, noile laptopuri de gaming ACER un design premium, atragator. Si, pentru niste laptopuri de gaming, se lauda cu un profil de numai 2.5cm.

Laptopurile de gaming ACER V Nitro vor fi disponibile din toamna, in tarile EMEA si in Asia. Pretul de start pentru modelele de 15 inchi va fi de 700 Euro. Modelele de 17 inchi pornesc de la 800 Euro.

Via.

Acer V Nitro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *