OM Audio: Difuzorul care leviteaza

Cei de la OM Audio au reusit sa realizeze un produs cu adevarat deosebit. Este vorba despre OM/ONE, un difuzor Bluetooth care, pe langa ca reda muzica (si pretinde ca face asta cat se poate de bine) are proprietatea de a… levita.

Pentru a face acest lucru complet iesit din comun, difuzorul celor de la OM Audio promite 15 ore de durata a bateriei. Faptul ca „leviteaza” face ca sunetul sa nu se piarda in obiectele atinse si, din acest motiv, sa fie mai bun (cel putin teoretic).

Poti cupla doua la un loc pentru a obtine sunet stereo.

Cert e ca, indiferent ca suna foarte bine ori nu, e vorba despre un produs cel putin interesant. Costa 179 de dolari si va fi disponibil in decembrie, in urma unei campanii de crowdfunding. Sunt si editii speciale pe siteul producatorului.

Mai multe detalii in clipul video de mai jos.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *