Baby Cam de la Trendnet

TRENDnet anunta disponibilitatea noii camere de supraveghere Baby Cam WiFi, modelul TV-IP743SIC, utila pentru supravegherea celor mici si in special a bebelusilor. Aceasta poate fi conectata la internet prin conexiune Wi-Fi iar prin intermediul unor aplicatii dedicate pentru produsele Apple sau pentru cele cu Android imaginile pot fi urmarite live pe smartphone-uri si tablete. Bineinteles, camera poate fi accesata si de pe orice computer, din orice colt al lumii, conditia fiind sa aiba conexiune internet.

Este un device care ofera o mai mare libertate parintilor, in special cand bebelusul este foarte mic, perioada cand necesita o atentie sporita. Ma refer la faptul ca nu mai trebuie stat chiar tot timpul cu el in aceeasi camera si ca poate fi urmarit pe televizorul din living sau pe un computer in timp ce el se odihneste in patut. Tin minte ca atunci cand am fost in aceeasi situatie, am apelat la un Baby Cam audio, in care il auzeam pe nazdravan de ori cate ori facea scandal. Ne-a fost extrem de util atunci. Iar o astfel de camera este cu mult mai buna, mai ales ca iti poti vedea copilul sau copiii de oriunde ai fi, numai conexiune la internet sa ai. Din cate am vazut, astfel de solutii sunt adoptate si in crese sau gradinite, pentru ca parintii sa poata vedea ce fac copiii lor, cum se joaca, cum interactioneaza cu ceilalti, daca sunt ok.

Camera Trendnet Baby Cam este compacta si are un suport ajustabil, proiectat atat pentru instalari verticale cat si orizontale. Nu-i lipseste Night Vision, care ofera vizibilitate in bezna totala pe distante de pana la 5m. Puteti programa un orar de inregistrare si primi clipuri pe email cand este detectata o miscare sau un sunet. Microfonul si difuzorul incorporate permit comunicarea audio pe două directii folosind un telefon mobil sau un computer.

Are lentile cu focala f/2.8 si inregistreaza la rezolutii 640×480 pixeli. Mai multe detalii pot fi aflate de pe pagina oficiala Trendnet.

Camera Trendnet Baby Cam MSRP TV-IP743SIC are un pret de aproximativ 125$.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

Trendnet Baby Cam

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *