Consola de jocuri Alienware Alpha, disponibila din luna noiembrie

Un anunt interesant fac cei de la Dell: consola de jocuri Alienware Alpha va fi disponibila in zona EMEA incepand cu luna noiembrie, adica chiar inaintea sarbatorilor de iarna. Aceasta va putea fi comandata de pe alienware.com si de pe dell.com, cu preturi de la 549 Euro si pana la 899 Euro. Se vrea un killer al consolelor traditionale, ramane sa vedem daca chiar asa va fi.

Interfata de utilizare a consolei Alienware Alpha are suport pentru controller-ul wireless Xbox 360 pentru Windows si acces rapid la biblioteca de jocuri Steam. Consola este configurata pentru a porni direct in interfata customizabila Alpha, prin intermediul careia aveti imediat acces la jocurile preinstalate.

Consola va fi disponibila pentru inceput in patru configuraţii, de la cea care dispune de un procesor Intel Dual-Core i3, 4GB de RAM si 500GB spatiu de stocare si pana la cea cu procesor Intel Quad-Core i7, 8GB memorie RAM, 2TB spatiu de stocare a datelor, adaptor wireless 802.11 AC, placa grafica NVIDIA si controller Microsoft Xbox 360.

Bineinteles, modelele Alienware Alpha vor functiona pe bazele sistemului de operare Windows 8.1.

Suna interesant, Alienware Alpha fiind de fapt un PC in configuratii puternice, cu un design modern, care poate lua fara tagada rolul unui HTPC cu valente de gaming, perfect pentru divertismentul de living.

Alienware Alpha

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *